Magazine Calcio

Dybala cilja Scudetto

Creato il 05 agosto 2015 da Darioujetto

Dybala cilja Scudetto

Novo Juventusovo pojačanje Paulo Dybala rekao je kako cilja Scudetto u ovoj sezoni, te da bi od bivših igrača Stare dame najviše voleo da je igrao sa Del Pierom. Napadač koji se Bianconerima pridružio ovog leta iz Palerma za 40 miliona eura odgovarao je na Twitteru na pitanja navijača.

"Prvog dana kada sam došao ovde, odmah me je zadivilo kompletno okruženje," objasnio je Dybala. "Naročito predivni Juventus Stadium. Želim da osvojim peti uzastopni Scudetto, to bi bilo nešto istorijsko."

"U Argentini se dosta gleda italijanski fudbal. Juve je veoma popularan kod kuće, smatra se za jednog od najvećih klubova na svetu. Juventusova legenda sa kojom bih voleo da sam igrao? Odgovor ne može biti nijedan drugi do Alessandro Del Piero. Istinski velikan!"

"Moje najbolje karakteristike? Ne znam, možda brzina. To morate pitati moje protivnike. Juventus u tri reči? Jako teško, ali mislim da bi najbolje bile: istorija, slava, pobeda. Nemam neki ritual pred utakmicu, samo se pomolim za svog oca. To mi pomaže da bolje igram. Kako ću proslaviti prvi gol za Juve? Nisam ništa planirao, ali znam da će to izvesno biti odličan osećaj."


Ritornare alla prima pagina di Logo Paperblog

Magazines