Magazine Scienze

Exercitarea profesiei de agronom şi doctor în silvicultură

Da Antoniobruno5
Exercitarea profesiei de agronom şi doctor în silvicultură
Antonio Bruno *
------------------------------------
Sâmbătă, optsprezece-12-2010 Teatrul în şcoală internat în fosta Lecce Palmieri "experienţă în comparaţie: o îmbogăţire pentru profesionişti şi societate."
În această notă sugestiile înregistrate de către unul dintre organizatori.
------------------------------------
Locul este setarea frumoase la teatru a fost internat în Lecce Palmieri, ziua este 18 decembrie 2010 la 10:00 şi momentul în care unul după alte 12 agronomi şi forestiere, spune un medic toată munca lor, lor experienţă profesională.
Au fost domnilor şi s-au aceşti tineri, în special, de Tecnico Agrario Istituto di Lecce "Ioan Presta", împreună cu o reprezentare de clasa a cincea pulovere dell'Agrario.
Am crezut ca acest "Anul de Prietenie între profesionişti" şi am propus la Consiliul Ordinului de Lecce, care mi-a dat carte blanche, mai ales vă mulţumesc pentru încredere a preşedintelui Colegiului Louis Maglie. M-am bucurat în colaborare cu Horace Colegiului Mason, prietenul lui Rory, cel care a suferit şi mi-a împărtăşit dificultăţile de a organiza totul, de la rezervarea camerei. Dar colegul său Luigi Branca a declarat Gino făcut o treabă bună, el a fost cel care a contactat Itas "Presta Ioan", unde el a adus afise si invitatii. În cele din urmă a fost colega mea Diego Santoro a făcut este la publicitatea în oraşul de Lecce, în filmare de eveniment cu aparatul de fotografiat digital.
Patru colegi care au "luat" un pic din timpul lor liber la profesie, difuzarea şi bună a teritoriului. Deoarece a devenit clar pentru toată lumea acum că angajamentul a medicilor de Agronomie şi Doctori de Silvicultură din provincia Lecce, este complet apelat la buna de pe teritoriul de Salento în Lecce. Dar cel mai mare premiu să fie acordată în special la colegii treisprezece care au fost de acord să "dea" aptitudinile lor, la toate, de a le pune la dispoziţia comunităţii, cu o generozitate şi un spirit de serviciu foarte interesant!
După 13 rapoarte a existat o dezbatere care a văzut participarea entuziastă a publicului. Am stat pironit de până la aproximativ 13 de ore, moment în care lucrările au fost închise şi am putut "să ia acasă mai multe zâmbete fericite pe feţele pline de speranţă şi de conştientizare a intensităţii şi central al profesiei noastre în Salento Lecce. Tinerii mi-au dat o mare satisfacţie să urmeze toate lucru, picioare pentru a aplauda raportul de domnul Vincent Mello şi intervenţia de colegul său Angelo Martino, în aceste circumstanţe aplauzele tinerii prezenţi au luat toate caracteristicile de "sprijin stadion. "
Colegul meu Salvatore Cavallo a fost arestat la sfârşitul lucrării să mă ajute să colecteze fire şi echipament de filmare TV, mi-a spus astăzi că pentru el nu a fost minunea de descoperire. Ce descoperire? Că a competenţelor existente în cadrul asociatiei noastre profesionale. Multi specialisti sunt valoroase atunci când, în timpul evenimentelor legate de profesie, ar trebui să aibă nevoie de abilităţi diferite de cele pe care fiecare dintre noi posedă. Acesta este un aspect foarte important, ceea ce noi toţi val pavilion în discursurile la cele patru vânturi, "reţea" să se refere că, pentru a aborda şi rezolva problemele de Salento, Lecce, care sunt cele din mediul nostru ca noi toţi acum că am dobândit este de 99 % peisaj rural. "Reţea" a fost unul dintre rezultatele pe care le adus acasa fiecare dintre noi in aceasta zi memorabila, deoarece toate sunt abordări în cele din urmă, la masa de preşedinţiei, au declarat că au fost fericiţi, ei sunt conştienţi de faptul că ceea ce au făcut pentru! Apoi, profesorii de tehnică agricolă ma intrebi pe mine să dedice o sesiune de studenţii de anul viitor, experienţa profesională, care se vor maturiza pe parcursul anului viitor 2011. I-am spus ce facem! Anul viitor vom stabili un bonus, vom implica elevii şi părinţii acestor tineri cărora le pasă de mediul înconjurător şi gestionarea terenurilor.
Deja de anul viitor! final de anul viitor. Nu este atât de mult să faci, există o pădure de măslini care suferă, nu există pustiirea de abandon al terenuri extrem de bogate şi productive de Salento, Lecce, suntem pentru a păstra şi protejează soiurile de plante agricole şi rasele de animale interne Salento Lecce, există un abuz de teren, pierderea terenurilor agricole, deşertificării, saline intruziune nell'acquifero carstice. Apoi, există probleme legate de piaţa de ulei, vin şi produse de nişă. Ce vom spune de anul viitor? Care va fi contribuţia agronom Medicilor şi Medicii Forest?
În acest an toate difuzoarele au afirmat că ne lasa raportul lor de a publica lucrările conferinţei, vom face un DVD, va vom da în schimbul unei taxe de 10 Euro, pentru că atunci avem resurse financiare pentru a fi utilizate pentru următoarele etape, dintre care primul este evident pe ulei, utilizarea acestui produs în pădurea de măslini în Lecce Salento. Pentru DVD-ul a procedurii a conferinţei este suficient să se aplice ordinul, cu un mesaj e la [email protected] sau prin telefon la 0832 346996, sau prin merge la sediul Ordinului din Via Capitanul Ritucci nr. 41 din Lecce.
Ne vedem anul viitor, cu un prieten mai mult: oamenii din Salento Lecce!

Potrebbero interessarti anche :

Ritornare alla prima pagina di Logo Paperblog

Possono interessarti anche questi articoli :