Magazine Calcio

Marotta: "inter je Juveov glavni rival"

Creato il 07 agosto 2015 da Darioujetto

Marotta:

Juventusov direktor Giuseppe Marotta je izjavio kako klub traži vezistu i da smatra da je inter apsolutno konkurent za titulu u nacionalnom šampionatu.

Mnogo je pažnje javnosti posvećeno Juventusu zbog činjenice da je finale Superkupa Italije protiv Lazia na manje od 24 časa. Kapiten Gianluigi Buffon je rekao kako smatra da će strpljenje biti neophodno kako bi se došlo do trofeja, ali Marotta smatra kako je važnija želja za pobedom.

"Juventus zasigurno ima strpljenje, ali želja za pobedom se više izražava kada su u pitanju kratkoročne prepreke," rekao je direktor. "Ovo je zvanična utakmica i trofej do koga nam je stalo. Zato postoji potreba da se pobedi, bez obzira na činjenicu što smo možda promenili neke referentne tačke u timu."

Marotta je potom upitan da li je Juventus većinskim delom završio svoj prelazni rok, ili se sprema još jedan veliki korak.

"Tražimo veznog fudbalera. On ne mora neophodno biti unikatan igrač, ali mora biti profil igrača čiji kalibar odgovara Juventusu. Gotze i Draxler? Pitali smo za njih, ali nije bilo konkretnih pregovora. Naši rivali? Ja sam lično impresioniran interom. S obzirom na investicije koje su napravili, trebalo bi ih apsolutno smatrati autoritativnim konkurentom za Scudetto."


Ritornare alla prima pagina di Logo Paperblog

Magazines