Magazine Calcio

Sturaro: "U Shangaiu će biti drugačije"

Creato il 02 agosto 2015 da Darioujetto

Sturaro:

Nakon Juventusovog poraza u Marseillu od 2-0, Stefano Sturaro je izjavio kako je siguran da će se Bianconeri u Shangaiu suočiti sa drugačijom situacijom, kada budu igrali protiv Lazia u finalu Suppercope.

"U sedmici koja je pred nama ćemo morati da se dobrano oznojimo i da naporno radimo kako bi smo došli u optimalnu kondiciju za prvu zvanični utakmicu sezone, koja će biti potpuno različita od svih predsezonskih, u to sam siguran."

Sturaro je u igru ušao kao zamena za povređenog Sami Khediru, što je uz crveni karton za Lichtsteinera izuzetno otežalo borbu, u pravom smislu te reči, protiv ekipe Marcela Bielse, koja je već odigrala dve predsezonske utakmice.

"Bili smo dobri do Samieve povrede i Stephanovog isključenja. Igranje sa 10 igrača je promenilo tok utakmice. Imali smo izuzetno težak zadatak protiv ekipe koja je ispred nas u pripremama za sezonu. Sa malo više sreće, meč je mogao biti drugačiji, ali ovo su prijateljske utakmice i iz njih moramo da učimo kako bismo bili spremni za predstojeće kompetitivne utakmice."


Ritornare alla prima pagina di Logo Paperblog

Magazines