Magazine Scienze

köşe Via S. - Ama Via Foscarini, 16 ne Grande (sinema Saint Lucia yakın)?

Da Antoniobruno5
köşe Via S. - Ama Via Foscarini, 16 ne Grande (sinema Saint Lucia yakın)?
Antonio Bruno *
------------------------------
18:00 Farmer's Market de Pazartesi, 20 Aralık 2010 Lecce ilinde ilk açılacak. Bu yazıda bir ziraat mühendisi bazı düşünceler içinde.
------------------------------
Salento Lecce: Ben sözlerimi okumak için değerli zamanınızı taahhüt parçası ise fakir samimi olduğu için ve bölgemizde, içinde yaşadığımız birinin özel ilgi eminim çünkü bana ne anlatacağım.
Şeyler içinde en dikkat aynı zamanda sivri neden arkadaşı Gianni Oleologo Lezzi, benim yazıları güçlü olduğunu ve bunu bana söyledi kelime olarak "tehlikeli" benim gurur okşar ki, kendimi methetmek o olur 'olarak uzman ve profesyonel gıda, çevre ve peyzaj Salento ve Lecce de bu konulara ilgi Salento Lecce 2.0 Web sörfçüleri bütün vatandaşlar tarafından okunan gerçeklerin mutlak sertlik bilgilendirmek. köşe Via S. - Sanki bu yeterli, o zaman beni Via Foscarini, 16 tecrübe yazmaları istendi meslektaşı ve arkadaşı Sergio Falconieri neden yoktu Grande aynı nedenle (sinema Saint Lucia yakınında) zaten dal'amico Gianni Lezzi belirtilen ve bize ondan sonra hiçbir şey kaçırmak için değil, aynı konu veya Tarımsal Yeni Nesil ciddi bir girişimci Domenico Coluccio yazmamı davet Lecce Salento olan Marta Kooperatif Via Foscarini, 16 açılış için beni davet ediyor posta - köşe Via S. Grande (sinema Saint Lucia yakınında) şöyle yazıyor: "Eğer dönüş yapmak için, lütfen şebeke sonucu olarak, memnuniyetle karşılıyoruz."
Bak, Domenico Coluccio değil "dalkavukluk adam, o pratik ve kurnaz işadamı, ben diyeyim bir" aşağı-kavramaları ve strut yüzden lüks ve myeloma şımartmak için bulmadım o kim nefret-earth "için FOPS tipik eklemeler!
Ben Salento, Lecce, meyveleriyle, sorunları kırsal yazmak, kim ve bana bir şey benim yazıları hizmet yapmak sadece güven var bir yanılsama ile, peyzaj yönetenler için bir anını olmadan bunu yapmak o farkındalık, bilgi Yaşadığımız toprakları ve bu pahalı yapmak bizim günlük seçenekleri ile risk koymaktan kaçınmak gerekir.
köşe Via S. - Ama Via Foscarini, 16 ne Grande (sinema Saint Lucia yakın)?
18:00 Pazartesi 20 Aralık 2010 ne olacak?
Size Lecce zeytinyağı, sebze, sebze ve meyve Salento bulmak bir yer açar. Bu, bizim çevreyi kirletmeyen ve sonra yaşayan maddelerin kullanımı ile üretilen bu ve bu sentetik ürünleri kullananlar var. Ayrıca bu yerde size Salento, Lecce ve sirkeler, peynir ve şarapları bulabilirsiniz
Süt ürünleri, taze et ve sosis, konserve sebze ve makarna, ekmek ve fırın ürünleri gibi işlenmiş ürünler, fasulye, bezelye, fasulye, nohut, mercimek, bizim bal ve tüm Salento Lecce alanı sunuyor sahiplerine söylemek Lecce Salento kırsal peyzaj 220.000 sahipleri.
benim CEO'su Sayın ile bir çalışma yemeği de diğer gün. köşe Via S. - Vincent Provenzano, biz's Salento Lecce Via Foscarini, 16 amblemi olan 'hakkında İngilizce ve burası kesinlikle çok yerel olduğunu tekil şey konuşalım şimdi başka bir deyişle, birçok Anglo-Sakson terimler kullanmak konuşmalarında gördüm Grande (sinema Saint Lucia yakınında) yıl olarak adlandırılan biliyor musun? bunu bilmiyor musunuz? Şimdi sana Lecce ilk Farmer's Market yazın. Ne halt Farmer's Market demektir? O "tüketici üretici kadar." Size direkt üreticiden satın alabilirsiniz ya da dediğimiz gibi bugün anlamı köşe Via S. - Uygulamada, tarımsal peyzaj Salento Lecce 220 bin sahiplerinin 97 belediye ve Lecce Via Foscarini, 16 olan yeryüzünün meyvelerini Grande (sinema Saint Lucia yakınında) sen, sen, ve sen harfleri kafanızda kelimeler mantıklı yolu haline birbirlerine forma yanına forma katlanmış çizgi izliyor kendin söyle nereye Seni, süpermarketler tarafından büyüledi Ben kısaca bu sitede Lecce Salento bu ürünleri satın alabilirsiniz yazdıklarımla anlamını kavramak için muktedir halüsinasyon değildir umarım. Aspe! Bir sahte aslında bir yakalamak, bir numara, orada düşünmeye alışık çünkü seni gördüm sanki, başınızı tırmalamak konum. Gülmeyin! açıklamak için başka bir İngilizce kelime "düşük maliyet" kullanmak gerekecektir ne ve bu kelime birçok sabır parça ediyor gibi bu ne demek biliyor musun? Tabii ki, sabır şiddetle böylece ile söylemek yapmak, test edilmiş arkadaşı Bay Vincenzo Provenzano hep Latince kelime "Quousque tandem Abut, Cataline, hasta bizimki?" Bu tercüme o ne diyor Cicero avukatı ve aralarında ilk kelimenin tam anlamıyla "Cataline, kötüye bizim sabır O zamana kadar?" anlamına gelir (Cicero, Catilinarian 1) ve kelime "quamdiu etiam taşkınlık ISTE tuus nos eludet ile devam ediyor? finem sese Effrena iactabit küstahlık olarak quem? ", tercüme, o bize hala YANLIŞ oyun delilik ne kadar süreceğini demektir? Bu noktaya kadar [Bu] dizginsiz küstahlık gidecek? ".
Ama İngilizce kelime "düşük maliyetli" bizim konuşma alarak "ucuz" anlamına gelir. Kısacası, Via Foscarini, 16 - köşe Via S. Grande (sinema Saint Lucia yakınında) emtia fiyatlarındaki fiyat kıyasla% 30 oranında indirim yapılır Tarım Bakanlığı tarafından kurulan SMS TÜKETİCİ 47.947 ile gösterilir.
Arkadaşım Antonio Venneri Birkaç gün önce Salento, Lecce toprak ürünleri ve 880mila abitandi büyük Tuz Gölü ile çevrili bu güzel yarımadanın arasında bir buluşma noktası olduğunu söylemeye gerek görmeye geldi. O daha Fernando Noel sözler raporlama anlattı: "Ama ben Salento, Lecce, tipik ürünleri satın almak isterseniz nereye gitmeliyim? "Bu sorunun cevabı, sağ Anthony?
köşe Via S. - Ben Lecce, Via Foscarini, 16 benim alışveriş yapacağım (Sinema Saint Lucia yakınında), ben size söz veriyorum Grande, bana okur kim ya da yazmak, mutlak sertlik, gerçeklikle ve talimatlarına uyarak tarafından "ne çıkar" yazacağım.
* Ziraat mühendisi

Potrebbero interessarti anche :

Ritornare alla prima pagina di Logo Paperblog

Possono interessarti anche questi articoli :